skip to Main Content

Haaruitval na corona

Dat het coronavirus voornamelijk schadelijk was voor de longen, dat wisten we al. Maar na een tijdje blijkt dat er ook nog een hoop bijkomende klachten aan het coronavirus gelinkt zijn. Het is zelfs mogelijk dat het coronavirus voor haaruitval zorgt. Haaruitval is voor zowel mannen als vrouwen niet leuk en tast het zelfbeeld aan. In dit artikel gaan we kijken hoe haaruitval als gevolg van corona kan ontstaan en wat we hier tegen kunnen doen. Lees je mee?

 

Oorzaken haaruitval na corona

Haaruitval heeft verschillende oorzaken. Een aantal hiervan hebben we beneden voor je opgesomd.

  • Acute haaruitval: Dit is een vorm van uitval dat vaal voorkomt na intense stressmomenten. Het menselijk lichaam beleefd voor een tijdje ernstig lichamelijke stress. Bij corona kan je denken aan hoge koorts, benauwdheid en vermoeidheid waardoor er uit het niets fors haarverlies kan opspelen. Het is echter wel goed nieuws om te horen dat deze vorm van haaruitval vrijwel nooit permanent is. Het haar zal zich in een periode van enkele maanden weer herstellen.
  • Chronische haaruitval: Soms komt het voor dat haaruitval permanent is. Het haarverlies houdt langer dan een periode van 6 maanden aan. Ook bij deze vorm is vaak langdurige stress de oorzaak van het probleem. Beide vormen van haaruitval komen vaker voor bij vrouwen dan bij mannen.

Oplossing voor haaruitval na corona

Kale plekken die zomaar op het hoofd verschijnen zijn natuurlijk niet mals. Gelukkig voor u is daar een prachtige oplossing voor, namelijk haarreconstructies. Een haar reconstructie is een exacte dubbelganger van uw voorgaande haar en is daardoor niet van het echte te onderscheiden. Deze haarconstructies zijn dus uniek en worden speciaal op maat gemaakt.

Met het nieuwe kapsel is het gewoon mogelijk om alle activiteiten die u voorheen deed zonder problemen uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan sporten, zwemmen, fietsen et cetera. Geen zorgen, deze haarreconstructie kan tegen een stootje douchen, flinke wind of een regenbui zal het kapsel niet aantasten.

Het bedrijf Echthaar, zal een prachtige haarreconstructie voor de klant maken. Met deze haarreconstructie is het weer mogelijk om een positief zelfbeeld te kweken en weer trots te zijn op het eigen uiterlijk. Het is dus niet meer nodig om onzeker te zijn of om onzeker over te komen. Echthaar wil via haarrecontsructies het welzijn en de mentale gesteldheid van de klanten verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *