skip to Main Content

Is dit de eerste keer dat je de website bezoekt? En ben je benieuwd naar de eigenaar van de website? Hier vindt je dan een korte beschrijving van de website en hoe het allemaal begonnen is.

De website thebeautycreation.nl is een website zoals de naam het al zegt die de nadruk legt op de mode van vrouwen. Alle informatie dat te maken heeft met de mode van vrouwen zoals kleding, accessoires, make-up en al wordt op de website weergegeven.

De website geeft hierbij ook nuttige tips wanneer het komt tot kledingstukken en het opzetten van make-up.

In het begin hield ik ervan. Ik hield ervan om mezelf op te maken. Het was leuk om make-up op te zetten en kledingstukken bij elkaar te zetten om een nieuwe mode te creëren. Mijn interesse ging dus hiernaar uit. Het was voor mij een leuke bezigheid, maar wilde het niet hierbij houden.

Als ik de informatie ten aanzien van mode kon delen dan wilde ik dat zeker wel kunnen doen.

Langzamerhand begon ik toen te denken een website te maken om de informatie en kennis die ik bezit ten aanzien van mode van de vrouw te kunnen delen. Het werd mij ook aangeraden om een website te maken.  Zo is de website dan komen te bestaan.

Het is klein begonnen en begon van daaruit beetjes bij beetjes het op te brengen. In plaats van alle informatie voor mezelf te houden had ik nu een platform om alle informatie te plaatsen.